RENDELÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Cégünk elérhetőségei / adatai
Cégnév: 2N BT.
Cégjegyzék szám: 08-06-002250
Adószám: 22418694-2-08
Tel.: 003630/8730505
E-mail:

Ügyfélszolgálat: 9027, Győr, Budai út 1. FSZ53

 

Regisztráció
A vásárlás előtt kérjük, regisztrálja adatait. A regisztrációt követően felhasználóneve és jelszava segítségével tud belépni. Az adatok helyességét jóváhagyás előtt ellenőrizheti, adatait módosíthatja, rendszerünkből adatainak törlését bármikor kezdeményezheti e-mailben. Webáruházunk lehetőséget biztosít regisztráció nélküli vásárlásra is. A ferfiuzlet.hu webáruházban történő böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció.


Megrendelés, árak
A megrendelés elküldése írásbeli szerződésnek tekinthető, mely a megrendelő és a 2N Bt. között magyar nyelven jött létre. A 2N BT a megrendeléseket nyilvántartja, és azok a megrendelő számára bármikor hozzáférhetőek.
A 2N BT webáruházban vásárolt árukat nem lehet továbbértékesíteni. Ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük, elérhetőségeinken vegyék fel velünk a kapcsolatot. A terméklistázó oldalakon és a termékek saját oldalán a Kosár funkcióra kattintva lehet az egyes termékeket a Kosárba betenni, de ez még nem jelent vásárlást. A Kosár véglegesítésével a megrendelés a Pénztárba kerül. A megrendelés jóváhagyása előtt a Kosár tartalma ellenőrizhető, módosítható, a megrendelés megszakítható. Egy adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. A ferfiuzlet.hu webáruház a megrendelésről visszaigazoló e-mailt küld.
A feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t, de a házhoz szállítás költségeit nem.


A Webáruház használata
A Webáruház használata során a látogató a 2N BT-vel áll kapcsolatban. A Webáruház használata díjmentes. A látogató az oldalakat a saját kockázatára használja. Az a látogató, aki azonban az oldalnak, vagy annak a rendszernek a műszaki meghibásodását okozza, amely a látogatókhoz és más személyekhez közvetíti az oldal tartalmát, felelősséggel tartozik az ilyen meghibásodás miatt keletkezett valamennyi kárért.


Fizetési módok
A fizetési módot a megrendeléskor lehet kiválasztani. Ha technikai okok miatt téves ár jelenik meg az oldalon, a megrendelést nem tudjuk elfogadni, és telefonon felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot.

1. Készpénzes fizetés a futárnak
A megrendelés ellenértékét utánvéttel a házhozszállítást végző futárnak kell kifizetni. Készpénzes fizetést maximum 500.000 Ft összegig fogadhat el a futár.
2. Online bankkártyás fizetés OTP Bankon keresztül.
3. Banki előre utalással, a visszaigazoló e-mailben megadott bankszámlaszámra.

 

Garancia, szavatosság
A megrendelés teljesítésekor, a kiszállítás időpontjában a megrendelő vagy átvevő köteles a csomag sértetlenségét ellenőrizni, majd az átvételi elismervényt aláírni.
Ön a termékkel kapcsolatos szavatossági igényét csak a termék mellé minden esetben melléklet, a 2N BT által kiállított számlával együtt érvényesítheti. A szavatossági határidő a termék Ön részére történő átadása – jelen esetben a sikeres kézbesítés – napjával kezdődik.
Nem vonatkozik a szavatosság:
a nem rendeltetésszerű használatból (kezelési útmutatóban írtak), valamint az erőszakos behatásokból eredő károsodásra, sérülésekre ha az Ön által igazoltan átvett termék megrendelő érdekkörben felmerült káresemény miatt megsérül, vagy megsemmisül ha a terméken az Ön, vagy más, nem a 2N BT képviseletében eljáró személy átalakítást, javítást végzett a használati útmutatóban feltüntetett olyan hibákra, amelyeket Ön ismert, és amelyekre tekintettel árengedményben részesült

 

A ferfiuzlet.hu webáruház oldalon található termékek raktáron vannak.

Ha a Megrendelésben leadott termékek közül egy vagy az összes nem elfogadható, az Ügyfélszolgálat felveszi a kapcsolatot az Ügyféllel annak érdekében, hogy:

a. tájékoztassa az Ügyfelet arról, hogy nem lehet teljesíteni a megrendelés keretében leadott ajánlatokat az adásvételi szerződés megkötésére; vagy
b. az ügyfél visszaigazolja, hogy fenntartja a megrendelést azon részében, amellyel kapcsolatban az eladó beleegyezett abba, hogy elfogadja az Adásvételi Szerződés megkötésére vonatkozó ajánlatot. Ekkor az Ügyfél törölheti a teljes Rendelést (az összes ajánlatra kiterjedően), ami nem érinti a szerződéstől való elállási jogát. Ha az Ügyfél törli a Megrendelést, az mentesíti az Eladót a teljesítésre vonatkozó kötelezettség alól.

 

Abban az esetben, ha nem lehet elfogadni a Megrendelésben benyújtott ajánlatot vagy ajánlatokat, az Ügyfélszolgálat által meghatározott Termékek körén belül nem lehet megkötni az Adásvételi Szerződést, és az Eladó legkésőbb 24 napon belül visszatéríti az Ügyfélnek az általa teljesített kifizetéseknek azt a részét, amelyek tekintetében nem jött lére az Adásvételi Szerződés. A Szabályzat VIII.6 pontjának rendelkezései ebben az esetben megfelelően alkalmazandók.

 

Az Eladó e-mailen vagy telefonon értesítheti az Ügyfelet a Megrendelés státuszáról.

 

Az Eladó arra törekszik, hogy biztosítsa az összes Termék elérhetőségét és az Adásvételi Szerződés teljesítését. Abban az esetben, ha a teljesítés lehetetlenné válik, és a jogszabályok által meghatározott egyéb helyzetekben, a Polgári Törvénykönyv vonatkozó rendelkezései (különös tekintettel annak, a szerződés teljesítésének lehetetlenülésére vonatkozó 6:179. – 6:182. §§ rendelkezései) irányadóak.


Házhozszállítás és kézbesítés
A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre.Belföldi és külföldi megrendeléseket is elfogadunk, utánvételes díjfizetéssel vagy online előre utalással, illetve online bankkártyás fizetéssel.
A belföldi házhozszállítás díja bruttó 1500 Ft, mely automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, ezt a rendszerünk fel is tünteti a megrendelés során, ill. a visszaigazoló e-mailekben.
30 000 Ft feletti belföldi megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes!
Amennyiben házhozszállítást kér, a szállítási határidő:
a raktáron lévő termékek esetében 1-5 munkanap.
Külföldi házhozszállítás díja országonként változó, csak banki előre utalás, illetve online bankkártyás fizetés esetén lehetséges.
Minimum 10.000 Ft.- feletti vásárlásnál vehető igénybe.
Szlovákia, Csehország: 2.000 Ft.-
Ausztria, Románia: 2.500 Ft.-
Németország: 3.500 Ft.-
Amennyiben házhozszállítást kér, a szállítási határidő:
A raktáron lévő termékek esetében 1-7 munkanap.

Fizetési mód

1. Az áru átvételekor futárnak, bizonylat ellenében készpénzben történik.
2. Online bankkártyás fizetéssel a megrendeléskor.
3. Banki előre utalással, a visszaigazoló e-mailben megadott bankszámlaszámra.
Készpénzes fizetést a futár maximum 500.000 Ft összegig fogadhat el.

 

A megrendelés teljesítésekor, a kiszállítás időpontjában a megrendelő vagy átvevő köteles a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomag esetében célszerű a futárral közösen a csomagot tételesen ellenőrizni és a csomag felbontásáról készült jegyzőkönyvi elismervényt aláírni (a jegyzőkönyvben az esetleges hiányosságokat kötelezően fel kell jegyezni).

 
A termék vételára: minden esetben a termékek mellett feltüntetett bruttó fogyasztói ár!

 

Csere

Amennyiben a megrendelt termék bármilyen okból nem megfelelő, és a vásárló cserét kér, akkor a visszaküldés és az újbóli postázás költsége is a vásárlót terheli. Csere a megrendeléstől számított 14 napon belül kérhető.
1. A cserélendő termék értékét le tudja vásárolni, igény szerint további termékeket is választhat.
2. Vissza tudja küldeni a terméket, mellékelve egy levéllel, melyben feltünteti a csere indoklását, majd amennyiben készpénzben, utánvétellel fizetett - a megadott bankszámla számra visszautaljuk a vételár összegét. Amennyiben ezt az opciót választja, az alábbi címre tudja visszaküldeni a terméket: 2N Bt, 9027 Győr, Budai út 1, kérjük a csomagon feltüntetni: Lachmann üzlet.
Bankkártyás fizetés esetén a visszafizetés a bankszámlára visszaterheléssel történik, melynek határideje 14 nap.
Amennyiben a vásárlást követően megváltozott a bankszámla száma, kérjük mindenképpen jelezze felénk.
Csere esetén nem alkalmazható a 20.000 Ft feletti ingyenes kiszállítás!
Amennyiben a vásárló eláll a vásárlástól és ingyenes volt a kiszállítás akkor a szállítási díj a vevőnek kiszámlázásra kerül!


Elállás
Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.
Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) a Cégünk elérhetőségei / adatai pontban feltüntetett elérhetőségek egyikére.
Ebből a célból felhasználhatja a következő elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is:
-------------------------------------------------------
Elállási/Felmondási nyilatkozatminta
(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett: (Itt szükséges a vállalkozás nevének, postai címének, és – ha van – telefonszámának, telefax-számának és elektronikus levelezési címének megjelölése.)
Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:
Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: (Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló termék vagy szolgáltatás megjelölése)
A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)
Kelt
-------------------------------------------------------
Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/ felmondási nyilatkozatát.
A ferfiuzlet.hu webáruház kizárólag bontatlan, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A sérült címkéjű vagy csomagolású termék nem értékesíthető új termékként, így azt nem áll módunkban visszavenni.
Pénz visszafizetés kizárólag személyesen, vagy banki átutalással történik.
Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Az elállás/felmondás joghatásai
Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve a termék visszaküldésének költségét). A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

 

Egyéb tudnivalók
A ferfiuzlet.hu webáruház weboldalon történő megrendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot, a vásárlási feltételeket és tisztában van a rendelés menetével. A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a megrendelő adatainak regisztrációjakor és a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a ferfiuzlet.hu webáruház felelősséget nem vállal.


A fefiuzlet.hu weboldal bármilyen része, így a képi és szöveges tartalmak is kizárólag a fefiulet.hu webáruház üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulásával, és a forrás megjelölésével használhatók fel! Ugyanígy a fefiuzlet.hu webáruház weboldal üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulása szükséges az oldalra mutató link létrehozásához is.

 

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.


Szavatosság
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 19/2014. (IV.29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadóak


Adatvédelem
Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki és titkosan kezeljük. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához feltétlenül szükségesek.


LINDEMANN
BURLINGTON
BEN GREEN ING
CARL GROSS
BUGATTI
G. WESTERLEIGH
JUPITER
MANZETTI
FALKE
PIERRE CARDIN
S4
LAVARD
STRIESSNIG WIEN
ROSSINI
LAB 4 STYLE
FYNCH-HATTON
ATELIER TORINO
CAMP DAVID
CULTURE
BRÜHL
LACHMANN PREMIUM
WILVORST
GABRIEL
LLOYD
STYL
OLYMP
ETERNA
RAMONS
REDMOND
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk: Elfogadott kártyák: